Seabrook Police Building Gets Major Renovation

The Seabrook Board of Selectmen did an inspection of the newly renovated police locker room on a recent visit to the Police Building. This renovation replaced the original locker and shower area, and was funded with Seabrook’s share of the State of New Hampshire surplus budget money returned to localities.

The Board of Selectmen advocated for, and approved, this improvement, utilizing state funds rather than local property tax dollars. Thanks to the Board, as well as Chief Walker and Deputy Gelineau for their hard work on this project.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s